Klubok

Az ErőNYerő program keretén belül klubokat szervezünk Nyíregyházán azért, hogy a családok, fiatalok olyan közösségei alakuljanak ki, amelyek később önfenntartóvá válhatnak.


Főzőklub

Főzőklub, avagy le a gyors kajákkal! – A Főzőklub célja, hogy a hagyományos ételek főzésének-sütésének tudományának átadása mellett megismerkedhessünk a legújabb egészséges táplálkozási trendekkel is. A gyakran idő és tudás hiányában végzett főzés valódi művészetté válhat a Klub résztvevői számára.

 

Dekoklub

Mekk Elek és Evelin Klubja – varrás, lakásdekoráció, játékkészítés! – Kézi készítésű használati és dísztárgyak készítési technikáinak elsajátítása zajlik a DekoKlubban, de olyan hasznos tudásra is szert tehetünk, hogy hogyan mentsük meg kiszakadt, használhatatlannak vélt ruhákat, ezzel is csökkentve a család felesleges kiadásait. A részvevők egymástól tanulva különböző technikákat sajátítanak el, praktikákkal ismerkednek meg.

 

Lelki Klub

Pszichológiai klub azoknak, akik érdeklődnek a psziché mélységei iránt! – Meghívott előadók segítségével dolgozunk fel olyan témákat, mint a gyermeknevelés, párválasztás, boldogság, szerelem, trauma, haláleset, meditáció, stb… Megismerkedünk az egyéni és csoportos pszichoterápiás módszerekkel, máskor előadók nélkül olvasmányélményeinket osztjuk meg egymással, vagy egyszerűen csak meghallgatjuk és támogatjuk egymást.

 

Egészség klub

Ami mindenkinek drága: az egészsége! – Auditakta módon, vagy meghívott előadóval dolgozunk fel érdekesnek talált témákat, különböző gyógymódokat, egészségfejlesztő és prevenciós technikákat.