ERŐNYERŐ - KÖZÖSSÉG A CSALÁDOKÉRT

Tréningek

Várjuk a nyíregyházi jelentkezőket ingyenes tréningjeinkre!

A tréningek 10 napon keresztül tartanak, munkanapokon 9.00 - 13.00 között. Mivel felszínes ismeretátadás helyett valódi, a gyakorlatban is azonnal alkalmazható tudást szeretnénk adni, ezért 10 alkalmon keresztül foglalkoznak a résztvevők az adott témával. A tréningeken az témakörön belül mindig a csoport tagjainak igényeire, valós szükségleteire építjük. 

Tréningjeink:

 

  • Pályaorientációs tréning. Időtartama: 2013. április 09-2013. április 22.
  • 1. Álláskeresési tréning. Időtartama: 2013. május 06- 2013. május 17.
  • 1. Kommunikációs tréning. Időtartama: 2013. május 20 - 2013. május 31.
  • Elektronikus marketing tréning. Időtartama: 2013. június 10 - 2013. június 21.
  • IT (számítógép felhasználói) tréning. Időtartama: 2013. július 08 - 2013. július 19.
  • 2. Kommunikációs tréning. 2013. augusztus 05 - 2013. augusztus 16.
  • Kompetenciafejlesztő tréning. Időtartam: 2013. szeptember 09 - 2013. szeptember 20.
  • Nyelvi, ismeretfelújító tréning (angol). Időtartam: 2013. október 07 - 2013. október 18.
  • 2. Álláskeresési tréning. Időtartama: 2013. november 04 - 2013. november 15.
  • Stylist tréning. időtartam: 2013. november 18 - 2013. november 29.

 

A tréningeken való részvétel ingyenes!

A jelentkezéshez töltse ki regisztrációs lapunkat, amely kattintással elérhető itt: REGISZTRÁCIÓS LAP


A jelentkezést követően a regisztrációkor megadott e-mail címre egy visszaigazoló levelet küldünk. A jelentkezés egyetlen feltétele, hogy a résztvevő 18 év feletti nyíregyházi lakos legyen.

A képzés helyszíne: Nyíregyháza, SZÜV Székház, Vasvári Pál utca.

 

Bővebb információ:

Waldorf Pedagógiai Egyesület,

Szilágyi Gábor szervező

Tel.: 70/942-8624, e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Képek a már lezárult tréningekről:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tréningajánlók:

Pályaorientációs tréning – bizonytalankodóknak

Nincsenek egyszerű helyzetben azok a szülők, akiknek gyes előtt nem volt munkahelyük, vagy gyed után már az eredeti munkakörükbe a megváltozott helyzetük miatt nem tudnak visszamenni. Számukra nyújt segítséget a Pályaorientációs tréning az új munkakör vagy pálya megnevezésében. Non-direktív módszerek segítségével feldolgozásra kerülnek az érdeklődési területek, a képességek, a munkamódok és a munkaértékek. Ebből felállított személyiség-struktúrához keresünk pályákat, munkaköröket.

 

Álláskeresési tréning

Az állásfeltáráshoz, álláselnyeréshez szükséges képességek fejlesztése non-direktív módszerekkel: álláskeresési csatornák, „kopogtató módszer”, önéletrajz és motivációs levél formái, felvételi interjú menete.

 

Elektronikus marketing tréning

Az értékesíthető szolgáltatással, termékkel rendelkezők nem rossz, ha értenek az értékesítéshez kapcsolódó marketing eszközökhöz, továbbá közösség népszerűsítéséhez is megfelelő technikákat alkalmaznak.  Tréningünkön a résztvevők megtanulják a leginkább hatékony internetes marketinget, felépítik saját stratégiájukat, hatékonyan működtetni a szükséges eszköztárat, mérik a stratégia és marketingtevékenység eredményét.

 

IT tréning

Az egyik legjelentősebb munkaerő-piaci hátrány a számítógép nem ismerete. Ezen hátrány leküzdéséhez adunk eszközöket, továbbá segítünk a családi kapcsolattartásban, a mindennapi életvitelhez kapcsolódó információszerzésben. Tudásra éhes résztvevőink a 10 ujjas gépeléssel rengeteg időt lesznek képesek megspórolni.

 

Kommunikációs tréning

Kommunikációs tréningünkön a résztvevők megismerhetik a kommunikációs eszközök fajtáit, felhasználási módjaikat, elsajátíthatják az asszertív-, Gordoni-, egyirányú-kétirányú kommunikációs technikákat.  A résztvevők kommunikációs eszköztára bővül, hatékony és eredményes „tárgyalásokat” fognak tudni lefolytatni, képesek családi, munkahelyi, baráti kapcsolataikat sokkal előremutatóbb módon kezelni.

 

Kompetenciafejlesztő tréning

Együttműködési, tanulási, problémamegoldói, kommunikációs, felelősségvállalási kompetenciák kerülnek átmozgatásra és tudatosításra különböző szituációs, akváriumi feladatok és egyéb módszerek segítségével.
A kompetencia tréning során a résztvevők munkahelymegtartó képessége és a közösségbe való beilleszkedés módszerei fejlődnek.

 

Nyelvi ismeretfelújító tréning

Az otthonlét, családi teendők elveszik az energiát az önálló tanulástól, nyelvi tudás szinten tartásától. Ennek kompenzálására kívánjuk elindítani e foglalkozást. Szakemberek segítségével beszédkészég, írásbeliség fejlesztése a kívánt nyelven (elsősorban angolul).

 

Stylist tréning

Fodrász, kozmetikus bevonásával segítjük a több évig gyesen, otthon levő anyukákat a munkaerő piacra való sikeres visszatérésükhöz a külsőjük előnyössé tételével. A gyermekvállalás során megváltozott testkép egészséges visszaállítása, az aktuális trendek, fortélyok elsajátítása, külsejük otthoni technikákkal való megszépítése: Arc-, test- és hajápolás, smink, frizura, manikűr, öltözködési stílusok elsajátítása.